Zou jij graag sponsor worden van ons oogstfeest?

De voorbije 52 jaar groeide ons oogstfeest uit tot het tweede grootste event in Aalst. Dit is alleen maar mogelijk dankzij de steun van 500 vrijwilligers en 200 zelfstandigen en ondernemingen zoals ook uw bedrijf.
De lat ligt even hoog voor onze 53ste editie,  eind juli 2023 in Meldert. Graag doen we opnieuw een beroep op u. Traditie en folklore kleuren ook dit jaar het programma met demonstraties van veldactiviteiten en streekgastronomie.  De digitale versie van ons Pikkelingmagazine 2022 kan u hier • Magazine 2022 • nog eens herbekijken.

Hier vindt U de sponsormap van 2023, die u in een oogopslag de mogelijkheden biedt om dit Vlaams Immaterieel Cultureel Erfgoed een duw in de rug te geven. Hierin staat ook de technische fiche met alle specificaties. Zichtbaarheid verzekerd.

Sponsoring kan dit jaar al vanaf 50 euro (uit sympathie). Het oogstfeest blijft gratis, maar we moedigen de bezoekers aan deel te nemen aan onze tombola. Mooie prijzen zijn hiervoor steeds welkom. Tot en met 1 juli heeft u de mogelijkheid om in te tekenen. Uiteraard werken we ook graag iets uit op maat van uw bedrijf. Aarzel sowieso niet om contact met ons op te nemen via sponsoring@de-pikkeling.be of via telefoon. Uiteraard werken we graag iets uit op maat van uw bedrijf.

Voor verdere vragen of intekenen, neem gerust contact op met sponsoring@de-pikkeling.be.