Wat staat er jullie te verwachten op onze Pikkeling 2023? 

De inhuldiging van het bloementapijt op Moorsel-Dorp op vrijdag 28 juli om 19 uur! Paul Stockman en medewerkers gaan opnieuw voor een mooie creatie.

Optredens van 3 buitenlandse groepen, uit Litouwen, Indonesië en Mexico.

Heel wat Vlaamse muziek en dans:

-Tavern on the green, is een Aalsterse folkmuziekgroep die meer dan 15 jaar geleden ontstond en vandaag negen leden telt. Uit het repertoire blijkt de grote belangstelling voor de traditie van de Engelse, Ierse en Schotse populaire en traditionele volksmuziek.

-WiP coverband, partycoverband met zwaartepunt in Herdersem

-DJ Jesse, de perfecte mix van de grootste hits, aangevuld met de dansbare ‘mellow dance floorfillers’.

-Pikkelingkapel, VVV De Faluintjesstreek beschikt over een heuse muziekkapel. Een 50 tal muzikanten uit de regio brengen diverse muziekwerken. Ze begeleidt ook onze vlegelaars.

-Volksdansgroep Sneyssens, dans, vendelen, muziek sinds 1958

-Folkensemble Academie Lebbeke, een leuke bende folkmuzikanten uit de verschillende instrumentrichtingen. Andro’s, jigs, polka’s, scottisch, …

-Passant, Kleinkunstgroep brengt een concert met liedjes van Boudewijn De Groot, Zjef Vanuytsel, Jan De Wilde, … uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Het betere Nederlandstalige lied dus. Marc, Muriel, Paul en Renilde zullen op zaterdag optreden op de binnenkoer.

-Soulmatic, een dolenthousiaste 9-koppige feel good band

-Tantris, de drie Stijnen” staan garant voor “dikken ambiance” Ze zijn ondertussen een vaste waarde op ons Oogstfeest.

-Folkgroep Malahide, zij spelen een repertoire van Ierse en Schotse traditionele muziek op traditionele instrumenten; viool (fiddle), accordeon, banjo, bouzouki, mandoline, gitaar en bodhran.

 

Het machinepark, wordt van stal gehaald om het in al zijn pracht opnieuw aan het publiek tentoon te stellen!

Het kinderdorp, omdat we een gezinsvriendelijk Oogstfeest willen zijn bouwen we dit jaar op onze feestweide opnieuw een heus kinderdorp!

En natuurlijk onze vaste waarden om te drinken en te eten zoals ovenkoeken, pannenkoeken, Pikkelingbier, …

 

>>>> Klik hier voor het uitgebreide programma